IMG_87961

Du kan nu booke en sommer fotografering i den danske sommer-natur, hvilket vil give en rig mulighed for at få nogle helt enestående naturlige billeder med åben mark som baggrund.

Så om du tænker shootet skal være af dine børn, hele familien, din fantastiske mave eller noget helt andet, er det nu du skal slå til.

Rent praktisk vil fotograferingen finde sted i 9280 Storvorde d. 4. juli & 6. juli – Fotograferingen kommer til at tage 20min. og jeg vil derfor anbefale at I kommer i god tid, påklædt og klar til fotograferingen.

Jeg vil fremsende mere information om hele fotograferingen og hvad I selv skal sørge for, i sammenhæng med jeres booking af tid.

Prisen for denne sommer fotografering er 899,- og med i prisen er der fremvisning af billederne fra fotograferingen, hvilke muligheder der er for eventuelle produkt-tilvalg og som om det ikke var nok, så får du også 1 stk. print på 20x30cm med i prisen.

Hvis der er behov for at låne tøj til fotograferingen, så jeg har et udvalg, som måske kunne have interesse.

Ønsker du at booke en sommer fotografering, kan du finde de tilgængelige tider ved at trykke på nedenstående knap ”Book sommer fotografering”, det er vigtigt at pointere, at det er først til mølleprincip – Så det er med at slå til, hvis det har vækket din interesse.

Håber på at se dig/jer til en hyggelig sommer fotografering i den danske natur – Skulle du/I have spørgsmål, er det altid muligt at kontakte mig inden booking.