Nyfødt

Ønsker I at forevige den lille spæde tid, som går alt for hurtigt?

Med en nyfødt fotografering, får i et evigt minde. Jeg stræber efter at tage billederne mens barnet sover, men er dette ikke muligt på de 3 timer som er afsat, bliver der taget nogle fantastiske billeder i vågen tilstand. Billederne bliver taget i mit studie, hvor der er plads, tid til amning, ble skifte-faciliteter og ikke mindst nærhed.

Jeg har sikkerhed i højsædet, når der skal fotograferes, så der vil være tidspunkter, hvor enten mor eller far, skal agere som assistent, for at ikke gå på kompromis med sikkerheden. Fotograferingen tager som nævnt 3 timer, da nyfødt fotografering skal gå 100% på den nyfødtes promisser.

Når I booker en tid til fotograferingen, skal I booke på terminsdatoen, når den lille er født, gives der besked til mig inden for 2 dage, så vi kan booke den endelige tid, hvor den nyfødte er mellem 4 og 12 dage.

Fotograf-Cianne-Christiansen-15_

Hvor?

Fotograferingen foregår i mit studie

Hvad skal jeg medbringe til min nyfødt fotografering?

Dit ansvar vil være at få dig selv og den lille klar til dagen, det er en bedrift i sig selv! Lad resten være op til mig. Efter at have fotograferet nyfødte i mange år, er jeg godt rustet til enhver situation, der måtte opstå i løbet af vores tid sammen.

Husk, at jeg ønsker, at jeres fotografering skal være en positiv oplevelse for den lille og jer, med et minimum af stress på forældrene som muligt. Lad os tilpasse detaljerne, så du kan nyde disse øjeblikke med din familie.

Hvad kan jeg forvente?

Forvent fotograferingen som værende afslappende og sjov. Mit mål med hver portræt fotografering er at gøre tingene så glidende som muligt for jer og jeres baby. Dagene efter fødslen kan være en hvirvelvind af gøremål og følelser - så tænk på fotograferingen som en tid til at stoppe op og nyde nogle rolige øjeblikke med jeres nye baby.

Når I ansætter en fotograf, skal det være en person, I connecter med og føler jer godt tilpas med - og det, er det jeg stræber efter. Beslutter I jer for at arbejde sammen med mig, får I det højeste niveau af service.

Udover portrætter af jeres baby, kan jeg også tage billeder af jer og søskende, hvis dette ønskes. Jeg elsker at tage disse billeder, fordi de virkelig fortæller en historie og fanger følelser og tilknytningen mellem jer og jeres nye baby.

Sikkerhed før et godt billede

I sidder med det dyrebareste i hænderne, og selvfølgelig vil I have en fotograf, der kan håndtere jeres baby forsvarligt. Jeg går meget op i sikkerheden ved fotograferingen. Det er vigtigt for mig at vide, at de poses, wraps og ikke mindst rekvisitter, jeg bruger, ikke belaster babyen.

Jeg har derfor deltaget i flere workshops omkring sikkerhed ved nyfødt fotografering og babys anatomi, så I kan være helt trygge ved at få foreviget billederne hos mig.

Hvornår skal jeg bestille min nyfødt fotografering?

Min tidsplan er typisk fuld 1-2 måneder frem, så kontakt mig så hurtigt som muligt for at booke mig som jeres fotograf.

Så snart I har haft jeres første aftale med jeres læge og har en terminsdato, så send mig en mail og lad os få jer i kalenderen!

Jeg anbefaler at fotografere de små, når de er 4-12 dage nye. Når jeg har terminsdatoen, vil jeg booke den ind min kalender - jeg lader et lille "rum" være tilgængeligt, da babyer sjældent ankommer på deres nøjagtige terminsdato.
Når den lille nye er kommet til verden, vil jeg bede jer om at skrive eller ringe til mig senest 2 dage efter fødslen, så vi kan finde den endelige dato og klokkeslæt til jeres nyfødt fotografering.

Booking

Loading...