Gravid fotografering

Ønsker du at forevige din graviditet, og have nogle billeder, at kigge tilbage på?

Jeg tager gravid fotograferinger ude i naturen, eller i mit studie. Jeg elsker de muligheder den danske natur giver, for den danske natur er smuk hele året rundt, og der findes så mange fantastiske naturperler i Nordjylland. Dog har vi et meget varierende vejr i Danmark, og vi kan i tilfælde af f.eks. regn tage selve gravid fotograferingen i mit studie, så vi får det bedst mulige resultat ud af dagen – Det er selvfølgelig også muligt, at tage gravid fotograferingen i studiet fra starten.

Selve fotograferingen tager 45-60min og jeg anbefaler at en gravid fotografering finder sted mellem uge 30 & 34, da maven her oftest hverken er for lille eller for stor, dog er dette selvfølgelig individuelt hvordan maven vokser.

Du kan her se de ledige tider, samt mulighed for at booke.

49

Hvor?

Jeg tager gravid fotograferinger ude i naturen, eller i mit studie. Jeg elsker de muligheder den danske natur giver, for den danske natur er smuk hele året rundt, og der findes så mange fantastiske naturperler i Nordjylland. Dog har vi et meget varierende vejr i Danmark, og vi kan i tilfælde af f.eks. regn tage selve gravid fotograferingen i mit studie, så vi får det bedst mulige resultat ud af dagen – Det er selvfølgelig også muligt, at tage gravid fotograferingen i studiet fra starten af.

Hvad skal jeg medbringe til min gravid fotografering?

Jeg har kjoler der kan lånes, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage din egen kjole eller tøj med. Ønsker du at få taget billederne sammen med din kæreste/børn kan dette også lade sig gøre på et par billeder, dog vær opmærksom på tøjvalg. Vælg gerne hvid skjorte/t-shirt til din bedre halvdel og lyst tøj til børnene uden for mange prints og logoer. Kom gerne i løstsiddende bukser, der ikke laver elastikmærker på mave og lår.

Medbring gerne en hårbørste, elastik og hårnåle i tilfælde af blæst. Du må gerne have hvidt/sandfarvet undertøj på, og gerne en bh uden stropper, dog kan kjolerne også bruges uden bh. Tag også gerne sandaler eller lign., der er lige til at smutte i. Er det et udendørs shoot du ønsker kan du med fordel tage en morgenkåbe eller et tæppe med til de små pauser.

Hvor lang tid varer en gravid fotografering?

Selve fotograferingen tager 45-60min og jeg anbefaler at en gravid fotografering finder sted mellem uge 30 & 34, da maven her oftest hverken er for lille eller for stor, dog er dette selvfølgelig individuelt hvordan maven vokser.

Hvornår skal jeg booke min gravid fotografering?

For at give hver gravid den bedst mulige service, booker jeg et begrænset antal portrætfotograferinger ind pr. Måned. Det anbefales, at kunder booker gravid fotograferinger 6-8 uger i forvejen og nyfødt fotograferinger mindst 8 uger i forvejen for at sikre tilgængelighed af foretrukne datoer. Jeg vil gøre alt for at imødekomme sene bookinger, når min tidsplan tillader det.

Sammen planlægger vi den perfekte fotografering, diskuterer tøj og meget mere. Kontakt mig for at snakke om jeres portrætfotografering ved hjælp af kontaktformularen nedenfor.

Booking

Loading...