Fine Art

Med en "fine art" fotografering hos mig, handler det om at lave unikke og flotte portrætter, der kan gå i generationer og som i kan se tilbage på i mange år.

Med en fine art fotografering bliver der tænkt på den mindste detalje. Der bliver gjort lidt mere med redigeringen så i til sidst ender med et kunstværk.

Du kan her se de ledige tider, samt mulighed for at booke.

Hvor?

Fotograferingen foregår som regel i studiet.

Hvad skal jeg medbringe til min fine art fotografering?

Vi gennemgår tøj, hår og evt. makeup. Skal der bruges rekvisitter og noget specifikt tøj, så anskaffer jeg det. Ellers må i gerne medbringe fint tøj i lyse/mørke farver uden for meget print. Jeg har lidt kjoler til piger og skjorter til drenge.

Hvornår skal jeg bestille min fine art fotografering?

For at give hver familie den bedst mulige service, booker jeg et begrænset antal portrætfotograferinger ind pr. måned. Det anbefales, at kunder booker portræt fotograferinger 6-8 uger i forvejen for at sikre tilgængelighed af foretrukne datoer. Jeg vil gøre alt for at imødekomme sene bookinger, når min tidsplan tillader det.

Sammen planlægger vi den perfekte fotografering, diskuterer tøj og meget mere. Kontakt mig for at snakke om jeres portrætfotografering ved hjælp af kontaktformularen nedenfor.

Booking

Loading...