Familie

Er det tid til at få taget nogle billeder af tropperne til billedemappen?

Familiefotografering både i naturen og i mit studie. Dog anbefaler jeg, at vi tager fotograferingen i naturen, hvis familien består af mere end 5 personer, da der er mere plads at boltre sig på. Familiefotografering taget i naturen, giver også en helt fantastisk stemning og der er oceaner af muligheder, med den nordjyske natur.

Det er selvfølgelig også muligt at få taget familiebilleder i mit studie. Dette er ideelt, hvis der er mindre børn, da der i studiet er gode muligheder for at ro, pusle osv.

Hvor?

Er familie fotografering kan finde sted hvor som helst - en park, en strand, en mark, dit hjem, hvor som helst! Familiefotograferinger kan afholdes i enhver by i hele Nordjylland. Jeg har 2x20km med i fotograferingsprisen. Hvis du ikke er sikker på, hvor vi skal skyde jeres billeder, kan jeg komme med forslag, baseret på dine præferencer og mål.

Hvad skal jeg medbringe til min familie fotografering?

Dit ansvar vil være at få dig selv og de små klar til dagen, det er en bedrift i sig selv! Lad resten op til mig. Efter at have fotograferet familier i mange år, er jeg godt rustet til enhver situation, der måtte opstå i løbet af vores tid sammen.

Husk, at jeg ønsker, at din fotografering skal være en positiv oplevelse for dine børn og jer, med et minimum af stress på forældrene som muligt. Lad os tilpasse detaljerne, så du kan nyde disse øjeblikke med din familie.

Hvor lang tid varer en familie fotografering?

Jeg tror på at børnene skal have tid til at vænne sig til mig og omgivelserne. Derfor er min fotograferinger aldrig forhastet. En typisk familiefotografering varer mellem 45 minutter og 1 time. Dette er tids nok til at lege, løbe rundt og derimellem skabe nogle fantastiske minder.

Hvornår skal jeg bestille min børne fotografering?

For at give hver familie den bedst mulige service, booker jeg et begrænset antal portrætfotograferinger ind pr. Måned. Det anbefales, at kunder booker børne- og familie fotograferinger 6-8 uger i forvejen og nyfødt fotograferinger mindst 8 uger i forvejen for at sikre tilgængelighed af foretrukne datoer. Jeg vil gøre alt for at imødekomme sene bookinger, når min tidsplan tillader det.

Sammen planlægger vi den perfekte fotografering, diskuterer tøj og meget mere. Kontakt mig for at snakke om jeres portrætfotografering ved hjælp af kontaktformularen nedenfor.

Booking

Loading...