Bryllup

Ønsker I unikke billeder til Jeres store dag?

Jeg ser mig selv som en traditionel bryllupsfotograf, dog kan jeg også godt lide, at give mine billeder lidt kant, ikke fordi det skal være ekstremt, men fordi det skal være unikt, og harmonere med jer. Derfor en location en stor faktor for jeres billeder, har I et sted som er ”jeres” eller lignende, ville dette være oplagt, så vi kan fange den rette stemning, der passer jer.

Det er vigtigt, at I har afsat mindst 1 time til bryllupsfotografering, på den måde er der tid til at få en masse gode billeder. Der er ikke medregnet eventuel transport, så denne skal tillægges. Det skal være I denne times tid, være muligt for jer at ”løsrive” jer gæsterne, så vi har så få ”forstyrrelser” som muligt, under bryllupsfotograferingen.

Hvis I ikke har et sted som bare hopper frem på nethinden, vil jeg anbefale, at I tager ud og kigger på locations, og I må meget gerne være kreative, det kunne eventuelt være et slot, et gammelt hus, nedlagt fabrik, romantisk natur eller lignende. Jeg rådgiver jer gerne omkring dette.

Bryllupsfotograferingen skal gerne bookes i god tid, så i har bryllupsfotograferingen indregnet med i jeres tidsplan.

Booking

Loading...