Børn

Et afslappet og sjovt miljø er kernen i en positiv oplevelse for alle. Når jeg arbejder med børn, arbejder jeg på deres niveau og i deres tempo. Det skal være sjovt at blive fotograferet, selv for de mindste. Målet er at fange dit barns sande personlighed. Dette omfatter alt fra det store grin, til små fnis. Disse er de unikke egenskaber, der gør dit barn specielt. Og det er de almindelige øjeblikke, som du en dag vil se tilbage på og huske med kærlighed. Du kan her se de ledige tider, samt mulighed for at booke.
09

Hvor?

En børnefotografering eller familie fotografering kan finde sted hvor som helst - en park, en strand, en mark, dit hjem, hvor som helst! Børnefotograferinger og familiefotograferinger kan afholdes i enhver by i hele Nordjylland. Jeg har 2x20km med i fotograferingsprisen. Hvis du ikke er sikker på, hvor vi skal skyde jeres billeder, kan jeg komme med forslag, baseret på dine præferencer og mål. Fotograferingen kan også foregå i mit studie.

Hvad skal jeg medbringe til min børne fotografering?

Dit ansvar vil være at få dig selv og de små klar til dagen, det er en bedrift i sig selv! Lad resten op til mig. Efter at have fotograferet familier i mange år, er jeg godt rustet til enhver situation, der måtte opstå i løbet af vores tid sammen. Husk, at jeg ønsker, at din fotografering skal være en positiv oplevelse for dine børn og jer, med et minimum af stress på forældrene som muligt. Lad os tilpasse detaljerne, så du kan nyde disse øjeblikke med din familie.

Hvor lang tid varer en børne fotografeirng?

Jeg tror på at børnene skal have tid til at vænne sig til mig og omgivelserne. Derfor er min fotograferinger aldrig forhastet. En typisk familiefotografering varer mellem 45 minutter og 1 time. Dette er tids nok til at lege, løbe rundt og derimellem skabe nogle fantastiske minder.

Hvornår skal jeg bestille min børne fotografering?

For at give hver familie den bedst mulige service, booker jeg et begrænset antal portrætfotograferinger ind pr. Måned. Det anbefales, at kunder booker børne- og familie fotograferinger 6-8 uger i forvejen og nyfødt fotograferinger mindst 8 uger i forvejen for at sikre tilgængelighed af foretrukne datoer. Jeg vil gøre alt for at imødekomme sene bookinger, når min tidsplan tillader det. Sammen planlægger vi den perfekte fotografering, diskuterer tøj og meget mere. Kontakt mig for at snakke om jeres portrætfotografering ved hjælp af kontaktformularen nedenfor.

Booking

Loading...